OVER ONS

Tijd is het mooiste cadeau voor jezelf

ANOUSCHKA’S SECRET

Anouschka is een stoere meid. Ze had altijd gedacht dat ze de sportkant op zou gaan, zoals de ALO. Toch wist ze het niet helemaal zeker en besloot om mee te lopen met een aantal opleidingen. Veel opleidingen trokken haar niet aan, tot ze de opleiding Allround schoonheidsspecialiste& wellness tegenkwam…

Meer weten over Anouschka? klik op het wolkje hieronder..

logo melodie in het leven

Hoi Hoi,

mijn naam is Ylva Nengerman, ik ben de rechterhand van Anouschka Roerink binnen salon ’T Achterhof.

Ik ben Anouschka komen versterken sinds juni 2019, ik ben van maandag tot en met donderdag werkzaam in de salon op basis van 32 uur. Ik heb de eer om jullie te mogen verwelkomen in de prachtige ruimte op de bovenste verdieping van de salon, doormiddel van de nieuw gecreëerde ingang B aan de linkerkant, kom je direct in een ontspannen en warme wachtruimte waar je heerlijk plaats mag nemen.

Leuk om mij misschien even kort voor te stellen!
Ik ben 25 jaar oud en kom uit Enschede. Met een enorme passie voor het schoonheid vak ben ik 6 jaar geleden begonnen met werken als Schoonheidsspecialiste / pedicure. Nadat ik mijn opleiding allorund schoonheidsspecialist / pedicure heb afgerond aan het ROC van Twente te Almelo. Door tijdens mijn opleiding verschillende stages te hebben gelopen bij o.a. Ici Paris xl en Thermen Busseloo heb ik veel kennis op mogen doen in deze branche.
Nadat ik mijn opleiding heb afgerond, ben ik meteen aan het werk gegaan als schoonheidsspecialiste bij een groot wellnessbedrijf in Oldenzaal .

Dit was leuk maar mijn passie lag meer bij kleinere bedrijven waar je klanten vaker ziet dan één keer sauna bezoek. Door verder te gaan kijken ben ik terecht gekomen bij een salon in Hengelo. Hier heb ik 4 jaar lang met plezier gewerkt en erg veel ervaring op gedaan op verschillende gebieden van de schoonheidsverzorging.

Naast mijn passie voor het vak als schoonheidsspecialsite mag ik in mijn vrije tijd graag wandelen met mijn lieve vriend en kleine harige vriendin Dribbel. Eindeloos wandelen, verstand op nul en gaan. HEERLIJK! Naast de passie voor de buitenlucht en natuur, houd ik ook erg veel van gezelligheid en mooie reizen maken. Kortom genieten van het leven! Je kunt het tenslotte maar één keer goed doen, dus laten we dat dan ook vooral doen met z’n allen!

Bij schoonheidssalon ’ t Achterhof krijg ik de kans nog meer te groeien in dit prachtige vak en samen met Anouschka zullen wij ons blijven uitdagen. Wij zijn altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en trends in de schoonheidsbranche. Schoonheisssalon ’t achterhof staat bekend om zijn kennis, het tijd nemen voor elkaar en vooral goed luisteren.

Ons motto is dan ook “ Tijd is het mooiste cadeau voor jezelf”. En zo is het maar net, neem soms die tijd voor jezelf, je hebt het zo verdiend!

Haihai,

Ik zal me even kort voorstellen.

Mijn naam is Annick Huuskes, ik ben 32 jaar en ik kom uit Enschede.
Per 1 september 2020 kom ik het team van Anouschka bij Schoonheidssalon ‘t Achterhof versterken.
Ik verheug mij op een hele fijne samenwerking samen met Anouscka en Ylva in een fantastische ambiance en werkomgeving.

Nadat ik mijn opleiding Schoonheidsspecialiste heb afgerond aan de Imko in Hengelo, ben ik de opleiding tot Pedicure gaan volgen bij Pediroda in Almelo. Nadat ik dit allemaal succesvol heb afgerond ben ik de afgelopen 4,5 jaar werkzaam geweest bij een professionele Huidverzorgingspraktijk in Hengelo. Hier heb ik ontzettend veel mogen leren op het gebied van huidverzorging.

Mijn specialisaties zijn:
– Huidverbeterende behandelingen
– Acne behandelingen
– Pedicure

Bij schoonheidssalon ‘t Achterhof krijg ik de kans om mijn kennis en kunde op het gebied van schoonheidsverzorging nog verder uit te breiden en te werken in een jong en ambitieus team.
Ik kijk er naar uit om samen met Anouschka en Ylva ‘t Achterhof naar een nog hoger niveau te tillen en hier de mooiste salon van Enschede van te maken.

Mijn ambitie is om alle klanten een heerlijke ontspannende behandeling te geven, ze te mogen helpen naar hun behoeften, en uiteindelijk ze met een grote glimlach de deur uit te laten gaan.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag mijn tijd met mijn familie en vrienden. Ik ben een echt gezelligheidsdier, en ben dan ook graag onder de mensen.
Ik sport graag, hou van reizen en geniet van de mooie dingen in het leven.

Ik hoop jullie allemaal gauw te mogen verwelkomen en te ontmoeten bij schoonheidssalon ‘T Achterhof.