Black friday week * 21 november tot en met 28 november 15% korting op alle producten met Glow15

Bij elke bestelling boven de € 100 krijg je een mini skincare product cadeau

Online huidcoaching

‘’Huidverbetering begint bij een goed gesprek met een huidcoach’’

Wij als huidspecialisten bieden een uniek gratis online huidcoach programma aan. Onze grootste passie is het helpen van mensen die zoekende zijn naar de juiste balans in hun lifestyle.

Wij nemen jou graag mee terug naar de ‘’basis’’ en delen vrijblijvend al onze kennis op het gebied van gezondheid en natuurlijke huid verbetering.  Een gezonde wereld van binnenuit. Met ons onderscheidende resetprogramma helpen wij al meer dan 12 jaar mensen hun lichaam en geest weer in balans te krijgen. Coaching en advies voor een stukje bewustwording en handvaten voor een gezonder en beter bewustzijn. Een holistische aanpak die nodig is voor huidvebeterende en doeltreffende resultaten.

Jouw huid is letterlijk een spiegel van jouw binnenkant.

Waarom vrijblijvend?

Omdat wij geen commercieel bedrijf zijn maar een persoonlijke huidcoachsalon.
Bij ons draait alles om eerlijk en persoonlijk advies! Onze droom is het verspreiden van onze kennis door heel Nederland. Wij nodigen jou graag uit bij ons in de salon, maar is die mogelijkheid er niet? Dan ontmoeten we jou graag online. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt.

Voor en na

Acne resultaat jette Acne resultaat jettee
Laura De Ruig
Laura De Ruig
28 Februari 2023
Ontzettend lang gezocht naar een schoonheidsspecialiste die me kon helpen met huid. Sinds ik bij T’achterhof kom is mijn huid een stuk rustiger! Elke keer als ik er kom wordt ik ontzettend goed en professioneel geholpen. Mijn dank is groot!❤️
Marloes Korstanje
Marloes Korstanje
26 Februari 2023
Ik kom hier ondertussen al twee jaar met heel veel plezier! Alle drie weten ze echt waar ze over praten en helpen je echt voor jou type huid en daar maken ze de beste behandeling voor. Echt mega aanrader!!!
A. de L
A. de L
25 Februari 2023
Niets anders dan lof! Geweldige lieve dames die echt de tijd voor je nemen en echt kijken naar de behoefte van je huid. Nu ik de producten gebruik en in combinatie met de heerlijke behandelingen ziet mijn huid er nu stukken beter uit.
Helma Kwakman
Helma Kwakman
23 Februari 2023
Top salon heerlijke behandelingen👍
Lindy Feringa
Lindy Feringa
20 Februari 2023
Ik ben een aantal keer bij de dames geweest. Ze zijn alle drie super lief, weten waar ze over praten want hun kennis is mega! En niet te vergeten, hun service 👌🏻… oh en de producten natuurlijk, ik merk dat mijn huid hier heel goed op gaat. Ik zou zeggen; maak echt een keer een afspraak en ervaar het allemaal zelf ✨
Daisy Newby
Daisy Newby
16 Februari 2023
Ik kom hier al 2 jaar met veel plezier! Ik ben begonnen met een heftige acne-huid, maar het is nu helemaal onder controle door de intensieve maar heerlijk ontspannende behandelingen! Deskundig personeel & ze weten wat ze doen! 👌🏼
Anneroosss -
Anneroosss -
15 Februari 2023
Ik heb twee behandelingen gehad bij ‘t Achterhof, die allebei echt ultiem ontspannen waren. Ik gebruik sinds twee maanden ook de skincare producten en ben erg enthousiast. Ik merkte vrijwel direct een verbetering van mijn huid. Mijn huid is rustig, egaal, stralend en de donkere kringen onder mijn ogen lijken minder aanwezig. Er is erg veel kennis in huis bij ‘t Achterhof en er wordt alle tijd voor je genomen. Ik ga hier zeker nog vaker komen.
Ruth Dimmendaal
Ruth Dimmendaal
15 Februari 2023
Super fijne salon met lieve en vakkundige mensen!
Macey Meulensteen
Macey Meulensteen
15 Februari 2023
Een aantal behandelingen gehad bij t achterhof van Annick. Zeer tevreden over de behandelingen echt optimaal genieten en Annick is een super lieve meid! Alles word goed uitlegd en je word echt goed geholpen! Advies gekregen welke producten goed zijn voor mijn huid, en ik ben super tevreden mijn huid is zo rustig geworden.
Stephanie Kerkdijk
Stephanie Kerkdijk
15 Februari 2023
Anouschka weet waar ze over praat en geeft eerlijke adviezen. Super service wat betreft advies en bestellen van producten. Ze heeft zowel mijn haar omgetoverd tot iets moois en gezonds en daarnaast ook goed huidadvies gegeven. Producten zijn zuinig in gebruik. Inmiddels ook huidbehandelingen gehad die als prettig worden ervaren. Ylva geeft een goede toelichting over de producten en het doel van de behandeling.

Vind je kracht terug

Maak hieronder een afspraak. Plan een uur vrij en ga online met ons in gesprek. Wij geven jou onze tijd. Onze tijd die jij kunt gebruiken om al jouw vragen te stellen en jouw huiddoelen te bespreken.

Maak een afspraak

Met een van onze specialisten
Type behandeling
Kies een medewerker
Jouw gegevens