Black friday week * 21 november tot en met 28 november 15% korting op alle producten met Glow15

Bij elke bestelling boven de € 100 krijg je een mini skincare product cadeau

Huidzorg bij kanker

Huidzorg bij kanker is belangrijk omdat kankerbehandelingen zoals chemotherapie en bestraling de huid kunnen beschadigen en uitdrogen. Goede huidzorg kan helpen

om deze problemen te verminderen en de huid gezond te houden. Bovendien kan het ook het gevoel van welzijn en zelfvertrouwen verbeteren, wat belangrijk is voor de algehele kwaliteit van leven van de patiënt.

‘T ACHTERHOF IS GECERTIFICEERD ALS MEDICAL SPECIALIST

1 OP 3

MENSEN KRIJGT OOIT KANKER

Dat komt neer op 12 mensen per uur!

2 OP DE 3

HEBBEN LAST VAN NEVENEFFECTION OP DE HUID

38

MENSEN PER DAG HEBBEN PROFESSIONELE HUIDZORG NODIG

Waarschijnlijk heb je je niet gerealiseerd dat mensen tijdens ziekte een probleem ervaren met hun huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat “huidzorg bij kanker” een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft. Wist je dat de Medical Collection van IK Skin Perfection het enige Nederlandse product is dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling bij chemo, bestraling en intensieve medicatie?

Huidtips

WAT KUN JE ZELF DOEN?

Check deze huidtips van de IK Medical Skincare Specialist. Je merkt dat je huid verandert door de behandelingen… Help, wat nu? Het belangrijkste wat je kan doen is de huid zoveel mogelijk kalmeren en beschermen.

Huidverzorgingsproducten zonder belastende toevoegingen kunnen je hierbij helpen. Zo ontstaan er minder pigmentvlekken, reageert je huid minder overgevoelig en wordt je huid niet zo dof en droog of geïrriteerd. Er is veel dat je hiervoor thuis kan doen. Wij geven je graag tips!

Producten

Producten die levens veranderen

62.95
120.95
44.95

Maak een afspraak

Met een van onze specialisten
Type behandeling
Kies een medewerker
Jouw gegevens