Black friday week * 21 november tot en met 28 november 15% korting op alle producten met Glow15

Bij elke bestelling boven de € 100 krijg je een mini skincare product cadeau

Dermapen 4 behandeling (microneedling)

original-21C7CE83-4387-4CFD-A1B9-8C82153E7F69

Dermapen 4 behandeling

Stoor jij je ook zo aan de littekentjes en vlekjes die je overhoudt in je gezicht na acne? Heb jij last van fijne lijntjes, huidveroudering, roodheden of grove poriën? Daar kunnen wij je vanaf helpen met onze prachtige Microneedling Dermapen 4 behandelingen. Dit is de beste oplossing voor de mooiste huidverbetering!

Boek snel onze populaire dermapen 4 behandeling in. Deze behandeling is in te boeken van oktober t/m april

Kosten 150 euro

 

Belangrijk: boek eerst een 'reset nice to meet you' behandeling in voordat je een Dermapen behandeling inpland. Er moet altijd eerst een intake worden afgenomen en een behandelplan worden opgesteld.

ylva advies

Wat is microneedling?

Microneedling is een behandeling, waarbij we met behulp van sterile naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale op jouw hid afgestemde ingrediënten extra goed en diep in je huid worden opgenomen.

Hierdoor worden je celdeling en de aanmaak van collagen en elastine gestimuleerd. Je huid word voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en littekens worden oppervlakkiger en zullen in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnen. Dat wil jij toch ook?

Maak een afspraak

Met een van onze specialisten
Type behandeling
Kies een medewerker
Jouw gegevens