Black friday week * 21 november tot en met 28 november 15% korting op alle producten met Glow15

Bij elke bestelling boven de € 100 krijg je een mini skincare product cadeau

Online huidcoaching

‘’Huidverbetering begint bij een goed gesprek met een huidcoach’’

Wij als huidspecialisten bieden een uniek gratis online huidcoach programma aan. Onze grootste passie is het helpen van mensen die zoekende zijn naar de juiste balans in hun lifestyle.

Wij nemen jou graag mee terug naar de ‘’basis’’ en delen vrijblijvend al onze kennis op het gebied van gezondheid en natuurlijke huid verbetering.  Een gezonde wereld van binnenuit. Met ons onderscheidende resetprogramma helpen wij al meer dan 12 jaar mensen hun lichaam en geest weer in balans te krijgen. Coaching en advies voor een stukje bewustwording en handvaten voor een gezonder en beter bewustzijn. Een holistische aanpak die nodig is voor huidvebeterende en doeltreffende resultaten.

Jouw huid is letterlijk een spiegel van jouw binnenkant.

Waarom vrijblijvend?

Omdat wij geen commercieel bedrijf zijn maar een persoonlijke huidcoachsalon.
Bij ons draait alles om eerlijk en persoonlijk advies! Onze droom is het verspreiden van onze kennis door heel Nederland. Wij nodigen jou graag uit bij ons in de salon, maar is die mogelijkheid er niet? Dan ontmoeten we jou graag online. De oplossing ligt vaak dichterbij dan je denkt.

Voor en na

Acne resultaat jette Acne resultaat jettee

Vind je kracht terug

Maak hieronder een afspraak. Plan een uur vrij en ga online met ons in gesprek. Wij geven jou onze tijd. Onze tijd die jij kunt gebruiken om al jouw vragen te stellen en jouw huiddoelen te bespreken.

Maak een afspraak

Met een van onze specialisten
Type behandeling
Kies een medewerker
Jouw gegevens